Takk for at du titter innom, 

hyggelig om du legger igjen et lite spor!

tirsdag 7. oktober 2008

En sniktitt inn på snuppas rom..

Snuppa på 2 elsker rosa! Alt skal helst være i den fargen! Egentlig ganske rart, for hun er egentlig mest glad i såkalte gutteting! Cars, Byggmester Bob, Sabeltann og sånt er det som gjelder for tiden! 

Men ROSA er fargen, og det synes på rommet hennes! Mamman hennes er også veldig glad i den fargen, så det meste som blir kjøt inn til rommet hennes er akkurat den fargen.


Ha en finfin dag videre! Her er det solskinn fra nesten skyfri himmel! Selv ligger jeg rett ut med ørebetennelse, rød og sår hals og virus på stemmebåndet=(

7 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Så koselig jenterom!Der kunne jeg virkelig tenkt meg å bo ja!!!Englevinger og råsa!;)

Solveig sa...

for et lekkert jenterom!
Herlige detaljer:)
Likte veldig godt sengen med de søte kaninene! Jeg har jo som kjent kanin dilla;) hehe.

God bedring til deg:):)

Anonym sa...

Hei hei. Så koselig du hadde gjort det på jenterommet da. Rålekkert var det. Ja, de jentene er begeistret for rosa. Jeg selv har en datter på snart 2 år. Har mye hvit og beige på rommet hennes jeg da. Får seg hvor lenge det holder da.Snart blir det kanskje bare rosa på alt hun skal ha, he,he. Jeg selv er fersk i systemet med blogging. Har endelig fått laget meg en blogg jeg også, kjempe spennende. Snakkes.

Emmas Verden sa...

Så koselig snuppa har det på rommet sitt da :)
Har ei jente jeg også og det går nok en del i rosa der også,selv om ho er 7..
Kos dere..
Klem Anne ;)

Nr. 5 sa...

Heisann
Så fint det var. Vi skal begynne å pusse opp et større rom til veslemor snart, så alltid bra med litt inspirasjon. Sånne englevinger er jo så søte :)

Ha en fin kveld

Klem fra nr. 5

Anonym sa...

Hei, hei. Takk for kommentaren du sendte da. Kjempe hyggelig. Har jo veldig lyst til å linke deg da. Skal prøve å finne ut av det, har sett det en gang tidligere, he,he. Ha en strålende kveld. Jeg sitter med bena høyt og kobler av. Skulle egentlig på jentetreff i dag, men tiden strakk ikke til, da det plutselig dukket opp besøk her. Typisk det. Klem,klem

Bea's verden sa...

Så fint rom snuppa di har.
Hvor har du kjøpt de englevingene?
De var jo kjempe flotte:o)