Takk for at du titter innom, 

hyggelig om du legger igjen et lite spor!

tirsdag 23. desember 2008

Dagen før dagen


Og roen har senket seg!

Her er grøt og saft satt ut til nissen! Ut og ut.. Her i huset settes den foran peisen, for her kommer nissen gjennom peisen*fnis*

Og før snuppa la seg måtte hun rope inn i peisen for å fortelle nissen at nå sto mat og drikke klart og hun skulle gå å sove, så nå kunne han bare komme å legge igjen pakke=)

Lenge siden jeg har lagt igjen spor etter meg her, men tiden går så altfor fort! Når jeg ser tilbake på den siste måneden, så føler jeg at den har gått med til jobb, spise, bleieskift og sove!

Men nå har julen endelig kommet og vi har kommet i mål denne gangen og! Alle pakker er levert ut, pentøy er funnet frem og juletreet er pyntet, så nå kan årets store dag komme=)

Ha en fin og fredelig jul alle sammen!!

2 kommentarer:

Tulip sa...

Koselig...Håper nissen kom og la pakker under treet, for det regner jeg med jenta sjekka da hun våkna!!!

God romjul til deg:)

lilleann sa...

Hei på deg ;)) Takk for hyggelig hilsen inne hos meg. :) Så koselig tradisjon da med å rope på nissen gjennom peisen. Det der likte jeg ;) Skal prøve å gjøre det jeg å, den vakre dag vi har fått råd til hvit peis i stua :) Er ikke første prioritet nå. Koselig soverom jenta de har!!! Ser du å har malt tallerkenhylle. smart ja ;) Jeg fikk tipset her inne i blogglandia i høst å gjorde det samme.
Ønsker deg og din famile et GODT NYTT År 2009 :)
KOS deg på årets siste dag.
Mvh. Lilleann :)