Takk for at du titter innom, 

hyggelig om du legger igjen et lite spor!

torsdag 12. mars 2009

Siste tidens produksjon!

I den siste tiden har jeg virkelig fått scrappeånden tilbake og det er så godt! Har som mål å scrappe ferdig alle bildene som ble tatt i desember-08, før jeg får lov av meg selv å shoppe nye scrappesaker! Så da har det bare vært å henge i, for neste helg er det stor scrappemesse!!!!

Har lagd 3-4 lo'er til, men i 12x12 og det klarer jeg ikke å scanne inn.... Så da må det tas bilde av og ting tar tid...

Den første er av snuppa som har aua i øya sine, rart hva man scrapper..


Den neste er snuppis i full gang med bleieskift på dokka si, Gabriel!


Lo'en under er fra lille julaften! Mannen og snuppa står og roper til nissen i peisen om at nå kan han komme på besøk, for nå står grøt og saft klar! Vi prøver å finne små tradisjoner som vi vil ha sammen i den lille familien vår og dette er en av dem!


Enda en herifra, snuppa åpner(eller river) opp julekalenderens første pakke! Storfornøyd med innholdet=)


På den under har snuppa, i et uoppmerksomt øyeblikk, lånt mormor'n sine briller og det måtte jo dokumenteres=)


2 innlegg på 1 dag er ikke værst!! Her står sjokoladeboller i ovnen og Drømmehagen surrer på tv'en, mens snuppa leker med dukker og mannen ligger på sofaen. En vanlig dag hos Jensens!

Ha en fortsatt finfin torsdag!!

3 kommentarer:

Kristine sa...

Dette var mange flotte Loer på en gang. Du har virkelig stått på og tryllet frem de lekreste saker! Skjønner godt at du hopper over å scanne de i 12x12, for det er ganske mye jobb! Gleder meg masse til messe og messetreff sammen neste helg. Det blir utrolig koselig, og forhåpentligvis har vi begge nådd målene våre innen den tid, så det blir litt shopping på oss også;) Jeg har forresten bestilt fine kjøreforhold og ikkeno snøvær begge dagene, så det så *lol*

HEIMLAGA sa...

Nydelige LOer ♥ og en utrolig flott blogg :O)

Livy sa...

Heisann!
Så utrolig mange flott LO'er du har laget!! Det er lurt å sette seg noen mål for hva som må gjøres før man får shoppe mer, da er iallefall jeg veldig produktiv:-)

Ønsker deg en fin torsdag!
Klem fra Livy