Takk for at du titter innom, 

hyggelig om du legger igjen et lite spor!

tirsdag 2. juni 2009

For en fantastisk pinsehelg!

Som et slag i ansiktet våknet vi til overskyet vær og skikkelig vind idag, ganske væromslag fra igår til idag! Vi har vært maks heldig med knallvær i pinsen!

Helgen startet med en tur på legevakta for oss! Josefine falt og kløyva kinnet sitt=( Stakkar lille snupp=( Kjempetøff var hun, værre med a mor, da hun ble sydd uten bedøvelse!

Aldri hørt hun gråte så sårt, uff får helt vondt når jeg tenkerpå det! At jeg ikke bare satte ned foten og nektet dem å fortsette uten bedøvelse.. Men..

Hun lå der og ropte til doktorn; "doknorn, jeg er ferdig nå! Se da, jeg gråter!"


Men når siste stinget var satt og doktorn sa at han var ferdig, var alt bra. Og det var en lykkelig jente som hoppet ut av legevakta, hun hadde jo fått Batman-plaster!!!!

♥♥Lille snuppa mi!♥♥

På lørdag var vi på tur til søta bror. Skulle hilse på Byggmester Bob, men når vi kom frem, nektet Josefine! Men, men  fryser'n og godteboksen er nå fylt til randen=)

Resten av pinsen har vi tilbragt utendørs og snupp har vært mer oppi bassenget enn utenfor! Vi har hatt besøk og vært på besøk, deilig med langhelg!!

Var en rimelig sliten snupp som la seg i går og gledet seg til å komme i barnehagen idag og vise bestekompisen sin Batman-plasteret sitt♥♥


♥Ha en flott tirsdag videre♥

Ingen kommentarer: