Takk for at du titter innom, 

hyggelig om du legger igjen et lite spor!

lørdag 14. november 2009

Litt av ...

Jula nærmer seg hos Jensenfamilien og, og til mannens store frustrasjon dukker det stadig opp nye juleting i huset!
En liten runde på div nettbutikker forrige helg, endte med litt shopping...(ikke uvanlig..)
Hos New England Style fant jeg så utrolig mye flott, det er der jeg har handlet det meste på bildene! Endelig er det kommet mere Maileg-juleprodukter i hus♥Me love♥♥ Supersøte julekuler til å åpne♥
Strømpene(de grå!)har jeg fikset litt på selv i kveld! Har lenge hatt lyst på knestrømper med litt stash, men syntes 249,- for 1 par strømper er vel drøyt! Så da ordnet jeg det selv♥ Blir garantert flere!!
 

Ha en flott lørdagskveld videre!!

4 kommentarer:

Beate sa...

så mye fint du har shoppet! har fått mer og mer sansen for maileg...men har ikke noe selv...ennå!

ønsker deg en fin søndag
klem Beate

Lille Liljehvit sa...

Hei hei :)

Så koselig at du hadde lagt inn en kommentar i bloggen min :) Det er så koselig å logge seg på, og så har du kommentarer du må 'moderere' :) Tenkte jeg ville besøke bloggen din, og det var veldig koselig. Jeg kjenner meg igjen i 'shoppingen'..hi hi.. Kan jeg spørre deg hvor du kom over bloggen min? Jeg har ikke vært inne på bloggen din, så da blir jeg nysgjerrig på hvor du fant ut om bloggen min :)

Håper du har hatt en deilig helg.

Hilsen Lille LiljeHvit

Karna sa...

Så mye fint du har handlet inn, kjempe koselig! Har begynt jeg også,men må roe meg ned litt, er nummeret før jeg begynner å pynte...og da blir jeg vel lagt inn på lukket avdeling, så må passe meg...ha ha ha

Pink Lady sa...

Jeg har også begynt å titte litt rundt etter julepynt.. Jeg går for det enkle, har kjøpt noen sink/perle figurer på pinne til å putte i blomsterpottene, en liten sinkbøtte og litt dekor til gavene de siste dagene.

Lykke til med videre juleforberdelser!

Klem Pink lady