Takk for at du titter innom, 

hyggelig om du legger igjen et lite spor!

mandag 5. april 2010

Kjøkkenet♥

Kjøkkenet vårt var gammelt og nedslitt fra 60-tallet da vi flyttet inn. Det var furuskap opptil taket, mørke farger på veggene og en lekker bord øverst i taket... Opp igjennom årene som vi har bodd her har det blitt malt i ymse farger(bla bondegrønt..), før vi for 4 år siden rev alt og pusset det opp!! 

Vi valgte et helt enkelt, hvitt kjøkken fra IKEA, stål over benken for å ta igjen skuffefrontene og lyse benkeplater♥ 


Det er vi veldig glade for i ettertid, så lett å bytte "stil" når basisfargen er hvit! Vi har også valgt å ikke ha overskap på den ene veggen og siden kjøkkenet vårt ikke er av det største, så åpner det rommet litt! Ellers har vi liggende overskap over resten av innredningen.Er ikke lett å få tatt bilder av hele rom her i hjemmet, så det blir mest detaljbilder.  (Øverst på ønskelista står en vidvinkellinse til kamera mitt)

Nei, nå skal vi ut og nyte siste feriedag før jobben kaller! Lille gull skal til mormorn sin og sove over idag, litt etterlengtet fri for en sliten mor og far!

Nyt den siste feriedagen!!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Kjenner til den med opprinnelig furukjøkken som blir malt gjentatte ganger:o)) Vi hadde vel også bondefarget kjøkken i sin tid:o)) Da var kjøkken bonderødt, stue bondegrønn, soverum bondeblått og gangen okergul... hihi, fy søren så mørkt og trist... men var fint da! Så ble alle tak og vegger lyse i alle rom og kjøkkenet malt i en lys, lys grønn farge... Alt så mye større ut!

Men nå er jeg lei det opprinnelige furukjøkkenet med akk så mange lag med maling, nå vil jeg og rive ut og sette innet helt hvitt, plaint kjøkken, det er min drøm for sommeren:o))

Koselige detaljbilder du viser da:o))

Kos dere og nyt den siste påskedagen og barnefri ♥

Klem Line

borghild sa...

Så mange koselige detaljer på kjøkkenet deres!:)
Jeg er enig i at hvitt kjøkken er det beste, det er sååå mye lettere å bytte ut detaljene rundt. Selv har jeg et latte-farget kjøkken, altså ikke helt hvitt, og jeg blir av og til litt frustrert, for det hadde vært mye finere i helt hvitt. Jeg har prøvd å hinte frampå til mannen om at det går an å få 'ting' spraylakkert, men det er visst ikke aktuelt!;) Vel, vel, man blir jo aldri fornøyd;) Klem B:)

Unknown sa...

Hei igjen!
Ligger en award til deg inne hos meg... hvis du gidder da:o))

Line